Escriure textos acadèmics: organització i estructura, posicionament de l’autor i relacions amb altres textos i autors

May 7, 2018

 

 

Descarregar el document.

 

Autors: Montserrat Castelló; Gerardo Bañales; Anna Iñesta & Norma Vega. Graduate School of Psychology. Blanquerna. Ramon Llull University (Barcelona).

 

El contingut d’aquest document fa referència a aquells aspectes i recursos que convé conèixer i saber utilitzar a l’hora d’escriure un text acadèmic complex com el projecte de recerca. Conté tres apartats clarament diferenciats; el primer fa referència a l’organització de la informació, és a dir, a aquelles qüestions que tenen a veure amb l’estructura del text, els apartats que ha de tenir el treball, la informació a incloure a cada apartat i com s’ha d’escriure cadascun d’aquests apartats. El segon analitza quan i com l’autor s’ha de fer visible, quins recursos serveixen per deixar clara la pròpia posició i alhora eviten que el text esdevingui poc acadèmic, carregós o impersonal. Finalment, al tercer apartat es plantegen alguns recursos per implicar els lectors i per fer un ús correcte de les citacions que vagi més enllà dels aspectes formals.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

RSS Feed
Categories
Archive
Please reload

Follow us:

  • Researcher Identity
  • Researcher Identity
  • Researcher Identity

Funding:

Partners and collaborators:

Researcher Identity Development (2020). Review our Privacy Policy 

Information about cookies.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License